Eli siis kiitos kaikille kommentoijille jne jne. Ja sitten tarinaan. Varoitan kuitenkin jo nyt, että tarina hieman töksähtelee ja on lyhyt koska se on vain 39 kuvainen...

Okei ihan tässä aluksi halusin näyttää tämän. Hyih kauhiaa latasin jonkun talon modista ja siitä tuli tämmöinen mutta sain tilanteen korjattua mutta silti edelleen näkyy joskus tuota saastaista postilaatikkoa ja roskapönttöä.

Johannes oli kutsunut Stellan stadiin, jollekkin maailman parhaalle biletyspaikalle ja tuonut mukanaan miljoona muuta naista myös. Mutta Johanneksen mukaan he olivat vain työkavereita ja lapsuuden ystäviä.

Heti ensimmäisenä taxista astuttuaan Stella suuteli Johannesta antaumuksella, eivätkä Johanneksen ystävät voineet olla hymyilemättä tai nauramatta heidän "nuorelle rakkaudelleen".

" Jatkettaisiinko tätä ehkä mielummin meillä?" Stella kysyi joten melkein heti Stella ja Johannes suuntasivat takaisin Stellan talolle.

Parin suudelman jälkeen Stella päätti esittää sen aiemmin niin vaikean kysymyksen: " Muuttaisitko luokseni Johannes?". Johannes oli vähän aikaa hiljaa mutta suostui sitten. Stella ajatteli että eihän se niin vaikeaa ollutkaan, mutta se oli aika vaikeaa Johannekselle.

Ja tälläiset kamat Johannes toi mukanaan ja 6000 simelonia. Ei hän taidakkaan olla niin köyhä, eihän Stella?

Ja tässä on nyt sitten Mc Cartneyiden uusi talo :D

Hieman esittelyä:

Makuuhuone...

Pieni keittiö ja ruokapöytä (tuolit ei näy)...

Ja pienen pieni olohuone.. Vessasta en saanut kuvaa liian pieni tila ^__^''

Talon valmistuttua alettiin juhlia muuttamalla tyyliä ja vauvapuuhilla makuuhuoneen puolella.

Eli siis kuten kaikki varmaan jo huomasivat Stella on muuttanut hieman tyyliään ja meikkejään (vaikkei sitä meikin vaihtoa oikein huomaa :D )

Ja romanssi kukoisti tämän ihka uuden parin välillä.

Stella työskenteli edelleen stad-up koomikkona mutta nykyään mentiin töihin hieman iloisemmalla tuulella.

Sitten eräänä kauniina talvi-iltana, tämä vihreisiin pukeutunut tummahiuksinen hula/kasvi tyttö tuli kertomaan Stellalle että hänet ollaan otettu jonkun kasvi kerhon jäseneksi, ja hän pääsee jonnekkin salaiseen kerhotaloon. (Siis näin Stella sen ymmärsi vaikka nainen tarkoitti varmaan jotain ihan muuta)

Ilmeisesti se pieni hetki makuuhuoneen puolella oli teettänyt tulosta ja Stella tullut raskaaksi. On muuten ihme juttu että näillä naisilla on tapana oksentaa oven läpi.

Eräänä iltana kun Stella tuli töistä hän oli saanut ylennyksen lastenjuhlien viihdyttäjäksi, tai joksikin sellaiseksi. Ja Stella oli todella iloinen siitä että jopa haisevat roskatkin vietiin roskiin hymyssä suin.

Ja tässä on sitten Stellan uusi työasu ja uusi työilme :D

Johannes tuli eräänä päivänä lenkiltä, ja tämä pitkähiuksinen mies seisoi heidän pihallaan. Mies tervehti Johannesta mutta Johannes ei nyt ihan oikein tajunnut mitä oli meneillään, joten hän ei tervehtinyt takaisin. Sinä päivänä se mies väijyi koko päivän Stellan ja Johanneksen talon edessä, ilmeisesti suutuksissaan epäkohteliaasta käytöksestä.

Johannes ja Stella molemmat ovat aloittaneet luovat harrastukset. Johannes ihan vain huvinvuoksi ja Stella työtään varten, koska siinä tarvitaan paljon luovuutta.

Ja sitten Stellan maha pompahti! " Siis OMG! Ei oo totta! Oonksmä näin lihava!? Vai onks se vaan tää raskaus?" Stella kysyi hämillään. (Huomatkaa taas tämä oven läpi tekniikka)

Ja pian sen jälkeen maha pompahti uudelleen ♥♥

Johannes aloitti yhtenä päivänä Stellan kuvan maalaamista koska siitä tulisi perinne että aina perijöistä ja perijän puolisosta maalattaisiin kuvat ja vielä jonain päivänä niille olisi oma huone.

Stellalle tuli raskauden loppuvaiheilla kauhea halu siivota, joten hän sanoi Johannekselle joka päivä että hän jättäisi kaiken levälleen jotta Stella voisi siivota. Mutta Johannes oli hieman vastahakoinen. Stella kuitenkin sai Johanneksen suostuteltua siihen, ja siinä menikin monta päivää kunnes koko kämppä oli taas kunnossa.

Johannekselle ilmeisesti jäi traumoja siitäpitkätukkaisesta miehestä, koska hän vilkutteli Stellalle joka kerta kun hän meni ohi, samalla lailla kuin mies vilkutteli Johannekselle.

Ja Stellan muotokuva on valmis! Oih kun Stella on nätti tuossa ~♥

Ooh! Kulkeepas Johannes tyylikkäästi töihin! Oikein limusiinilla. Pitäisikö itsekkin ryhtyä Sairaalan johtajaksi. Ainiin unohdin pistää Johanneksen luonteen jne. Eli siis Johannes on tietotavoitteinen ja hänen elämäntavoitteensa on olla elävälegenda. Ja luonteeltaan hän on S/S= 2, U/M= 3, L/T= 9, V/L= 7 ja M/K= 4.

Niin kuten se jo jossain kohtaa tarinaa ilmeni että Johannes käy lenkeillä. No ei se nyt ihan sitä ole, vaan hän käy joka ilta lenkillä kohottaakseen kuntoa, ja käy siinä samalla hakemassa parit proteini pirtelöt läheisestä terveys kahvilasta.

Ööh.. Stella ehkei nyt ole juuri oikea aika kastella tomaatteja jääkylmällä vedellä.. (Versolaan tuli takatalvi :<)

Ja nyt kun takatavli on ohi, Johannes päätti ottaa käyttöön uuden kaukoputken ja kehitellä hieman logiikka pisteitä. (Jotka olivat jo täynnä xD)

" Miksei kukaan sanonu että tää sattuu näin paljon!" Stella huusi kesken uuden takatalvisen päivän. Mutta Johannes oli töissä joten kukaan ei ollut tukemassa Stellaa sinä kivuliaana hetkenä.

" AAUUTTAAKKAAHH!! AARGGH!" Kivuliasta...

Ja sieltä tupsahtikin oikein suloinen tyttövauva, nimeltä Heizel. (Anteeksi kertokaa jos mun pitäis jatkaa perinteisissä nimissä en osaa keksiä nimiä enkä tiiä kirjotettiinko toi ees tolleen >,.<'' *nolostuu*)

Heizel oli oikein rauhallinen heti syntymänsä jälkeen ja valitettavasti Johannes ei ole vieläkään nähnyt tätä suloista sokeri kuppia. Mutta Stella rakasti omaa pikkuistaan heti alusta alkaen ♥__♥

Okei siihen loppui tämä osa anteeksi huono kuvien määrä muttakun en ehtinyt pelata kauheasti ja aluksi oli ainakin 50 kuvaa mutta 2/5 niistä karsiutui joten :/ jatkoa odotellessa kerron että ensi osasta tulee sitten superpitkä ja voin pistää jotain extraakin tulemaan.